MINOS

MINOS Lekker eten, goede prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 361 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Minos. Meer weten? Ontdek meer

13 aug 2022 om 12:18 Voor de eerste keer geprobeerd: prima voor herhaling vatbaar
11 aug 2022 om 0:42 Heerlijke spare ribs! Weer eens genoten
6 aug 2022 om 20:15 Friet lauw en deels droog/taai, vlees goed, salade slecht want warm doordat het op het warme eten stond. Ik vondt prijs kwaliteit niet in verhouding.
30 jul 2022 om 8:55 Heel snel bezorgd. Lekker eten.
18 jul 2022 om 8:24 Als eerste verkeerde / niet complete bestelling gekregen. Bezorger was erg aardig! Gaf zelfs €2 terug. toen ik belde dat ‘t eten ook nog koud/lauw was; werd degene aan telefoon boos en was ik het probleem?! Hier ga ik niet meer bestellen…
3 jul 2022 om 19:57 Eten is heerlijk! Ik moest alleen 15 min langer wachten dan afgesproken
7 jun 2022 om 19:44 Eten was smaakloos. Vlees erg nattig en salade leek al een paar uur oud. Geen goede ervaring
31 mei 2022 om 20:36 Zoals altijd superlekker én binnen een half uurtje bezorgd, complimenten!
30 mei 2022 om 0:09 het eten was besteld voor levering om 19.30 u en werd bezorgd om 19.25 u perfect dus
26 mei 2022 om 19:14 Pizza's waren koud en op 1 pizza onbrak de paprika waar ik wel voor betaald heb. Lamskoteletje was alleen maar vet en de rest was koud zoals de gyros en kipfilet en de frietjes waren vol gezogen met vet en leken wel alleen voorgebakken .echt vies
26 mei 2022 om 7:57 Duurde heel eerg lang. En kapsalon drie keer niks, Jammer
25 mei 2022 om 22:22 Op tijd, warm, erg vriendelijke bezorger, lekker en veel! Kortom gewoon goed!